Wereldprijs van voordewereldvanmorgen

website-missis's picture

Update, ik ben niet geselecteerd voor de volgende ronde
maar mijn project kan blijven staan en nog steeds likes krijgen

Wauw ! Ik doe mee aan de ASN Bank Wereldprijs van Voor de wereld van morgen !!
Een traject van de voor slimme ideeën voor een betere wereld met een jury.
Je kunt het liken als je daar (op hun website) inlogt met Facebook ! !
En vertel het door !!
Mijn dank is groot <3
Het heet; Vegan recepten voor 4 seizoenen
https://www.voordewereldvanmorgen.nl/duurzame-projecten/vegan-recepten-v...

Spreek jij je waardering uit? Je kunt je inspiratie delen met je eigen achterban. Maar ook de bloggers en projecteigenaren krijgen graag waardering. Geef je favorieten een hartje, dan komen ze bovenaan de pagina.

Hoe geef ik mijn liefde? Log in en share the love. Klik op het hartje bij je favoriete blog of project. Dit kan ook bij specifieke projectonderdelen die je bijzonder, geweldig of het lezen waard vindt.

https://www.voordewereldvanmorgen.nl/faq-voor-de-wereld-van-morgen

Mijn project zoekt meer bekendheid en de ASN kan daarbij helpen. Echter er vindt selectie plaats en uiteindelijk is er 1 winnaar. Je kan me helpen met een like.

Dus als je mijn project wil liken ga dan naar deze pagina;
https://www.voordewereldvanmorgen.nl/duurzame-projecten/vegan-recepten-v...
Log in met facebook en klik op het hartje, je kan bij alle onderdelen met tekst en uitleg op het hartje klikken, er zijn 4 onderdelen: missie, achtergrond, wat hebben we nodig en plan van aanpak, maar je kan ook gewoon alleen bovenaan op een hartje klikken.

Stichting Alternatief Idee verzorgt twee website's www.alternatief-idee.net en www.liefde-voor-veganisme.net . De eerste is vrij algemeen en gaat over duurzaamheid en gezondheid. Natuurlijk is de stichting zelf ook duurzaam bezig, de website's zitten bij groene hosting ! De tweede is gemaakt om 1 onderwerp verder toe te lichten. Hier staan plantaardige recepten. Of je nu flexitariër, vegetariër beginnend of gevorderd veganist bent, hier kun je zeker wat vinden. Er staan simpele gerechten en meer bewerkelijke recepten, basisrecepten en originele recepten. De meeste zijn ook nog eens gezond ! Alles met duidelijk aangegeven hoeveelheden van de ingrediënten. Verder vind je hier ook andere informatie over veganisme. In oktober 2014 deed ik met mijn man mee met de Vegan Challenge en begon ik al snel met recepten schrijven. We hebben een biologisch groentepakket en daarom paste ik de recepten hierop aan. Na 1 jaar had ik genoeg voor een kookboek met recepten voor een heel jaar. Durft u nu ook de uitdaging aan ? 270 Vegan recepten voor alle seizoenen door Mira Caspers van Stichting Alternatief Idee met een aanbeveling van Lisette Kreischer, de vegan trendsetter van Nederland. Hierin staan puur plantaardige recepten van een jaar. Doelstelling ; Mensen toegankelijke en smakelijke vegan recepten bieden. Recepten waarvan de ingrediënten makkelijk te vinden zijn. Dit zodat vegan eten en drinken voor hen gemakkelijker wordt. Prettig leesbare informatie, zo volledig mogelijk.
Dit project zoekt nog meer bekendheid. Dus ben je enthousiast geworden als je dit leest? Vertel dan over dit project aan je vrienden, collega’s en familie.
https://www.voordewereldvanmorgen.nl/duurzame-projecten/vegan-recepten-v...

Meer info over het boek
270 Vegan recepten voor alle seizoenen door Mira Caspers van Stichting Alternatief Idee met een aanbeveling van Lisette Kreischer, de vegan trendsetter van Nederland.
http://www.liefde-voor-veganisme.net/270-Vegan-recepten-voor-alle-seizoenen

Op deze pagina ga ik vertellen hoe het gaat met dit project !

Mira Caspers

Comments

website-missis's picture

Dit project heb ik een hele tijd geleden al aangemeld en heb diverse keren de tekst moeten aanpassen voordat het werd goedgekeurd.
Dus ik ben blij dat ik meedoe.
Bij de eerste aankondiging van mijn project blijkt al gelijk dat niet iedereen snapt hoe het werkt, dus heb ik hierboven op deze pagina alles uitgelegd.
Ondertussen ben ik met een nieuwe uitgever in overleg over een vernieuwde uitgave van het boek met meer foto's en bijgewerkte tekst. Het is nog niet zeker of dit komt en wanneer.

website-missis's picture

Ik ga 10 gratis boeken verdelen onder mensen die het project steunen.
Wat moet je daarvoor doen ?
Deel mijn project op Facebook en geef het een like op de website van voordewereldvanmorgen
En laat me weten dat je dit hebt gedaan via Facebook https://www.facebook.com/liefdevoorveganisme/

website-missis's picture

Helaas ik ben niet geselecteerd bij de 50 deelnemers voor de volgende ronde.
Maar niet getreurd, ik blijf werken aan meer bekendheid krijgen.
Verder komt de uitgever waarmee ik in overleg ben geweest met een voorstel waarmee ik het niet eens ben.
Dus einde overleg.

Post new comment