smaaktestjes

website-missis's picture

smaaktestjes

9 augustus 2015 smaaktest wilmersburger en violife. eerst zonder mosterd geproefd, violife is iets pittiger/zouter. dan met mosterd het verschil is moeilijk te merken, wilmersburger lijkt iets romiger.

30 april 2016 smaaktest nuggets van de vegetarische slager en tivall, nuggets moeten naar kip smaken dus dvs is winnaar, maar tivall is luchtiger en lijkt op vis vindt mijn man. Links op foto die van dvs.

9 mei 2016 Ik wilde wel eens weten waarover mensen het hebben als ze zeggen dat de tofu sponzig is of waterig. dus ik deed een test met twee merken tofu.
1 die ik normaal altijd gebruik, blok tofu AH en 1 andere nog nooit gegeten, blok tofu Plus. Ik deed kruiden bij elkaar en zout en chilisaus. Ik sneed wat af van blok tofu Plus omdat deze meer aan gewicht in verpakking heeft. Ik heb de tofu niet geperst en ook niet droog gedept, sneed de tofu in stukjes. Ik bakte in twee pannen met evenveel kruiden zout en chilisaus. Tijdens het bakken merkte ik geen verschil. De tofu van de Plus is zachter van structuur en smaakt misschien iets romiger. Wat ik wilde weten is of het sponzig was of waterig. Dat vond ik bij geen van beide. Ik heb dus werkelijk geen idee wat mensen bedoelen als ze zeggen dat het sponzig of waterig is. Als je het blok uit de verpakking haalt voel je verschil tussen deze twee, die van de Plus geeft een beetje mee, een spons voelt echter anders, geeft nog meer mee en er zit veel water in en luchtgaten. Links op foto die van de Plus.

Post new comment