Wie ben ik / over website

Wie ben ik

Ik ben Mira Caspers, ben getrouwd met Henk Caspers en heb geen kinderen. Voor ik met deze website begon was ik al lang bezig met www.alternatief-idee.net al sinds 2007 en in 2010 is een stichting opgericht. Hier lees je meer over de stichting http://www.alternatief-idee.net/foundation-stichting . Nu in 2015 ben ik begonnen met deze website www.liefde-voor-veganisme.net om het onderwerp apart te kunnen zetten en meer toe te lichten. In 2014 deed ik en mijn man mee met de vegan challenge en begon al snel met recepten schrijven. We hebben een biologisch groentepakket en daarom moeten de recepten altijd zijn met wat daarin zit. Verder gebruik ik ook groente uit de supermarkt en soms iets van de groenteman. Voor de vegan challenge aten mijn man en ik al een aantal jaren vegetarisch. Daardoor was het niet moeilijk nieuwe recepten te schrijven die veganistisch zijn.

Over website

Ik ben partner bij bol.com en toon op diverse pagina's toepasselijke produkten en toon ook banners op een paar pagina's. Steun de stichting door iets te kopen via deze website. Dit kost je niks extra, je koopt iets bij bol.com via ons en de stichting krijgt commissie. Als partner van bol.com kun je tot 8% commissie verdienen. Dit komt uiteraard ten goede aan Stichting Alternatief Idee.
Tevens heb ik me aangemeld bij spreadshirt en artikelen ontworpen die je kunt kopen. Koop de door mij ontworpen artikelen en steun de stichting daarmee. De webshop is van spreadshirt zij zorgen dat je krijgt wat je bestelt. Hiervoor krijgt de stichting provisie.
Met beide hoop ik wat kosten te kunnen dekken
http://www.liefde-voor-veganisme.net/Webshop-Liefde-voor-veganisme