Katten café Ditjes en Katjes

website-missis's picture

Katten café Ditjes en Katjes

Een tijd geleden was ik in de middag samen met mijn man bij dit katten café.
Het is geopend na een succesvolle crowdfunding.
We hadden hier afgesproken met een vriend die zijn verjaardag vierde. Er was ook nog een vierde gast uitgenodigd.
Er was gereserveerd en zo te zien is dat aan te raden voor iedereen die er heen wil. Er kwamen geregeld mensen naar binnen die weer weg moesten omdat het vol was.
Je gaat er naar binnen door een sluis van 2 deuren, de eerste moet je dicht doen voor je de andere opent. Dit om te voorkomen dat de katten verdwijnen.
De katten komen uit een dierenasiel en hebben hier nu een leuke plek gekregen. Er zijn huisregels, die hadden we al gelezen in onze mail, maar ze staan ook op de deur. Je handen desinfecteren. De katten hun eigen gang laten gaan en alleen aaien als zij dat willen en niet fotograferen met flits.
Voor mij en mijn man was de vraag wat we konden krijgen dat vegan is. Daar is aan gedacht. Op verzoek kun je koffie met sojamelk krijgen en een dubbele boterham met veel lekkers ertussen. Op die dag hadden ze ook pasta salade op hun bord staan die kon worden aangepast. De andere twee hebben gewoon iets lekkers van de kaart besteld. De mensen van het katten café hadden het erg druk met alles maken en brengen naar de gasten omdat het katten café zo vol was.
Toen we binnen kwamen waren de katten die we zagen allemaal op hun plekje aan het slapen. Naarmate de middag vorderde kwamen ze van hun plek. Ik heb zo hele leuke foto’s kunnen maken. We vonden het er heel gezellig, hebben lekker gegeten, genoten van de katten en natuurlijk gezellig gekletst met z’n vieren.

Katten café Ditjes en Katjes
Piet Heinstraat 66
Den Haag
http://kattencafeditjesenkatjes.nl

Post new comment