Dipsaus knoflooksmaak

website-missis's picture

Dipsaus knoflooksmaak
Voor iets meer dan 200 ml dipsaus

200 ml ongezoete naturel sojayoghurt Provamel of Alpro mild & creamy naturel of half Provamel, half Alpro
4 eetlepels Remia mayolijn 100% plantaardig
3 eetlepels peterselie
¼ theelepel zwarte peper
¼ theelepel zout
½ theelepel knoflookpoeder

Maak de dipsaus als volgt; Pak een afsluitbaar bakje en doe daarin de sojayoghurt en Remia mayolijn, roer door elkaar tot het glad is, doe de peterselie, zwarte peper, zout, en knoflookpoeder erbij en roer door elkaar tot alles goed gemengd is. Laat 2,5 uur staan bij kamertemperatuur om op smaak te komen en roer nog even.

Lekker bij naturel chips of naturel tortilla chips of rauwe groenten; komkommer, wortel, bloemkool roosjes, gele paprika, kerstomaatjes. Of probeer bij je vegan burger.

Was de komkommer en snij in de lengte door de helft en in plakjes. Met snack worteltjes of geschrapte worteltjes hoef je niks te doen. Druk met je duimen op het hart van de gele paprika aan de bovenkant tot deze losbreekt, snij de gele paprika in tweeën en was en verwijder overgebleven zaadjes, snij de gele paprika in reepjes. Snij kleine roosjes van de bloemkool en was ze. Was de kerstomaatjes. Doe in 1 of 2 leuke schalen. Zet de dipsaus knoflooksmaak in een leuke kom ernaast. Dip de groenten in de dipsaus knoflooksmaak. Zet ook 1 of meer andere dipsausjes erbij. Gebruik bij de kerstomaatjes een prikker.

Doe de naturel chips in een leuke schaal. Zet de dipsaus knoflooksmaak in een leuke kom ernaast. Dip de naturel chips in de dipsaus knoflooksmaak.

Doe de naturel tortilla chips in een leuke schaal. Zet de dipsaus knoflooksmaak in een leuke kom ernaast. Dip de naturel tortilla chips in de dipsaus knoflooksmaak.

Eet smakelijk !

Post new comment