Dipsaus kerriesmaak

website-missis's picture

Dipsaus kerriesmaak
Voor iets meer dan 200 ml dipsaus

200 ml ongezoete naturel sojayoghurt Provamel of Alpro mild & creamy naturel of half Provamel, half Alpro
4 eetlepels Remia mayolijn 100% plantaardig
¼ theelepel zwarte peper
¼ theelepel zout
½ theelepel uienpoeder
1 theelepel Engelse kerrie

Maak de dipsaus als volgt; Pak een kom en doe daarin de sojayoghurt en Remia mayolijn, roer door elkaar tot het glad is, doe de zwarte peper, zout, uienpoeder en kerrie erbij en roer door elkaar tot alles goed gemengd is.

Lekker bij naturel chips of naturel tortilla chips of rauwe groenten; komkommer, wortel, bloemkool roosjes, gele paprika, kerstomaatjes.

Was de komkommer en snij in de lengte door de helft en in plakjes. Met snack worteltjes of geschrapte worteltjes hoef je niks te doen. Druk met je duimen op het hart van de gele paprika aan de bovenkant tot deze losbreekt, snij de gele paprika in tweeën en was en verwijder overgebleven zaadjes, snij de gele paprika in reepjes. Snij kleine roosjes van de bloemkool en was ze. Was de kerstomaatjes. Doe in 1 of 2 leuke schalen. Zet de dipsaus kerriesmaak in een leuke kom ernaast. Dip de groenten in de dipsaus kerriesmaak. Zet ook 1 of meer andere dipsausjes erbij. Gebruik bij de kerstomaatjes een prikker.

Doe de naturel chips in een leuke schaal. Zet de dipsaus kerriesmaak in een leuke kom ernaast. Dip de naturel chips in de dipsaus kerriesmaak.

Eet smakelijk !

Post new comment